Våra verksamheter

Ballingslöv International har en bred portfölj av varumärken som spänner från det trendiga och prisvärda till det unika och exklusiva. Varumärkesportföljen täcker framförallt den europeiska marknaden och där främst Norden, Storbritannien samt Benelux.

/

Kvik

Kvik har en uttalad ambition att utmana det traditionella och invanda. Varumärket erbjuder trendiga köks-, badrums- och garderobsinredningar i det lägre prissegmentet.

Läs mer här
/

Ballingslöv

Ballingslöv är en av de största aktörerna i Skandinavien inom köks-, badrums- och förvaringslösningar. Varumärket Ballingslöv har en stark position och är känt för sin höga kvalitet och finish, sin goda design och för att erbjuda ett av marknadens mest flexibla sortiment.

Läs mer här
/

JKE Design

JKE förenar nordisk formgivning och funktion – och kallar det Nordic Kitchen Design. JKE kännetecknas av det goda hantverket, de gedigna materialen och den nordiska designen.

Läs mer här
/

Paula Rosa Manhattan

Från produktionsanläggningen i Lancing, på Englands sydkust, har Paula Rosa Manhattan levererat kök till Storbritanniens ledande husbyggare och fastighetsutvecklare i över 60 år.

Läs mer här
/

Multiform

Multiform är koncernens mest exklusiva varumärke. Varumärket erbjuder köks-, bad- och förvaringsinredningar med skandinavisk design och kompromisslös kvalitet.

Läs mer här
/

DFI-Geisler

DFI-Geisler är Skandinaviens ledande tillverkare av köksbänkskivor. All produktion sker i Danmark på den vackra ön i Limfjorden – Mors, varifrån det under decennier har levererats bordsskivor med personlighet till mer än en miljon kök, främst i Skandinavien.

Läs mer här
/