Ny verkställande direktör Paula Rosa Manhattan

Eric Prescott är utsedd till ny verkställande direktör för Paula Rosa Manhattan fr o m den 30 november 2015. Erik efterträder Iain Flitcroft som kommer att fortsätta arbeta med Business Development inom koncernen.

Eric Prescott har erfarenhet som koncernchef och VD inom bygg-, verkstads- och möbelindustrin. Han var senast koncernchef för Havelock Europa plc, en global tillverkare och installatör av butiksinredning samt möbler för skola och sjukhus.

Erics tidigare positioner har inkluderat Director of Operations på Tarmac Civil Engineering, VD för Balfour Beatty Rail Infrastructure Services samt landschef  och VD för Alstom UK.

Malmö den 30 november 2015

BALLINGSLÖV INTERNATIONAL AB

Anders Wassberg
VD & Koncernchef

pdfNy verkställande direktör Paula Rosa Manhattan

Visa alla inlägg