Ballingslöv International välkomnar Mads Ryder som ny styrelseledamot

Mads Ryder har utsetts till ny ledamot i styrelsen för Ballingslöv International AB.

Mads Ryder är Group CEO för IC Group som är en dansk börsnoterad koncern och ett av de största klädföretagen i Norden.

Mads innehar en Master of Business Law. Tidigare har han tjänstgjort som VD för Royal Copenhagen och som Senior Vice President för Weightwatchers. Mads Ryder har tillbringat större delen av sin tidigare karriär i LEGO Group, bland annat som global chef för HR och som VD för LEGOLAND parker. Förutom Storbritannien har han arbetat och bott i Japan, Korea och Tyskland. Mads är även ledamot av styrelsen för Designers Remix A/S.

 

Martin Svalstedt
Styrelseordförande

pdfMads Ryder ny styrelseledamot i Ballingslöv International

Visa alla inlägg